Tip

Zomerkleding voor de man!

Het is weer tijd voor een update van de kledingkast, althans de inhoud daarvan! De komende week is het helaas weer even slecht weer, maar we hebben de afgelopen periodes gezien hoe het kan zijn. Bovendien mogen we nu weer het terras op! Bij een goede zomer hoort nou eenmaal op een zonnig terras zitten met een koud biertje in de hand.

Maar de afgelopen tijd hebben we uiteraard allemaal braaf thuis gezeten, vooral veel vanuit huis gewerkt, en uit onderzoeken bleek al dat veel mensen zich eigenlijk niet speciaal aankleedden voor het thuiswerken; de pyjama bleef gewoon aan. Op de momenten dat er een video call moest plaatsvinden, dan werd er nog weleens een net hemd aangetrokken om het over te laten komen dat je er verzorgd bij zat, maar vele mensen droegen daaronder ook gewoon een hun joggingbroek.

Herenkleding

Met de terrassen open, en het goede weer binnenkort weer op komst, is het dan ook tijd om naar buiten te gaan en jezelf te laten zien! Dat kan echter niet in die vervallen joggingbroek die inmiddels uitgewoond is, dus het is tijd om de webshops af te speuren voor nieuwe kleding.

Er zijn natuurlijk voldoende webshops waar je terecht kan voor goede herenkleding, maar eentje die er echt bovenuit springt is Babista. Deze webshop heeft alles wat de man nodig heeft.

Bermuda

Voor het warme weer is een bermudabroek de perfecte optie. Deze broek is netjes en komt gedegen over, maar is tegelijkertijd enorm comfortabel, niet warm, en in vele kleuren te verkrijgen. De bermuda hoort nu eenmaal bij de nette man. Het straalt verzorgdheid uit, maar tegelijkertijd ook de rust en vrije tijd, en is zeker niet ‘corporate’. Ga je dus het terras op, de boot in, of door het park wandelen, een bermuda is de geschikte broek voor jou tijdens de zomer!

Polo

Een bermuda is bovendien zeer goed te combineren met een andere zomerfavoriet, namelijk het poloshirt. De polo, oorspronkelijk gebruikt tijdens de gelijknamige paardensport, is een absolute klassieker voor de zomermaanden.

Ook de polo is een kledingstuk wat goed gedragen kan worden tijdens warmere dagen, maar tegelijkertijd wel erg netjes over komt. Let er wel op dat je de polo op de juiste manier draagt: jongeren knopen het tegenwoordig helemaal tot het bovenste knoopje dicht, maar een echte heer draagt het niet zo. Kies er altijd voor om één knoopje dicht te doen. Dat is hoe het heurt.