Wat voor vloeistoffen zijn er voor een e sigaret

Eliquid

Bij het gebruik van een elektronische sigaret heb je een vloeistof nodig om te verdampen, dit wordt ook wel Eliquid genoemd. Je hoeft niet bang te zijn dat je geen geschikte vloeistof vind, in de webshop van eliquidmania.nl zijn maarliefst meer dan 400 soorten smaken verkrijgbaar. Je vindt altijd een smaak die je lekker vind om te verdampen met je e sigaret. Mint, tabak of fruitsmaken, maar ook de zachtere smaken zijn te vinden in het assortiment.

Eliquid

Maak je eigen vloeistof voor je e sigaret

We kunnen het ons niet voorstellen, maar vind je niet de goede soort vloeistof voor te dampen dan kun je altijd je eigen vloeistof maken. In de webshop is alles te krijgen wat je nodig hebt om de Eliquid te maken die je wel lekker vindt om te roken. Je hebt wel wat verschillende producten nodig om een goede vloeistof te kunnen maken. Smaakstof en uiteraard de basisvloeistof en lege flesjes. Desgewenst kun je ook nicotine toevoegen aan je vloeistof, dit is ook in de vorm van nicotine boosters te koop. 

Eliquid

Beste vloeistoffen

Er wordt redelijk vaak gevraagd wat de beste vloeistof is, wat voor de een lekkere vloeistof is kan voor de ander heel anders uitpakken. Daar komt bij dat er ook rekening moet worden gehouden met het soort vloeistof, gebruik je met nicotine of gewoon een lekker smaakje om te dampen. Er zijn wel smaken en soorten die door redelijk wat mensen worden gekocht, maar ook dat zegt nog niet veel. De een vind rood mooi, de ander groen. Zo is het ook met vloeistoffen.