Wat is een penis sleeve en waar dient het voor?

penis sleeve

Wist je dat er seksspeeltjes zijn die speciaal zijn bedoeld voor jullie samen? Veel mensen kennen wel de flesh light of de vibrator en dildo, die met name bedoeld zijn voor masturbatie. Maar er zijn ook een hoop seksspeeltjes die bedoeld zijn om je partner mee te verwennen. Bijvoorbeeld de penis sleeve.

penis sleeve

Wat is dat?

De penis sleeve is niet bepaald het meest populaire seksspeeltje op de markt. Het is ook nog niet zo oud als bijvoorbeeld de dildo dus er zijn best wat mensen die er nog nooit van gehoord hebben.  De penis sleeve is als een soort mouw voor de penis. Vandaar dus ook de naam. Het is een soort koker die je over je penis kunt dragen. Daarmee wordt deze wat breder terwijl je toch nog seks kunt hebben zoals je het gewend bent. Voor de persoon die je penetreert kan dat heel prettig zijn. Voor jou trouwens ook want de sleeve is goed ontworpen en er is aan beide partijen gedacht.

penis sleeve

Voor je partner

De penis sleeve gebruik je om eens goed je partner te verwennen. Het is goed om te onthouden dat als je samen in bed bezig bent, het niet alleen om jezelf gaat. Je wil immers ook dat je partner er plezier aan beleeft, toch? Dat kan door bijvoorbeeld een speeltje als de penis sleeve in te zetten. Er zijn trouwens nog veel meer leuke dingen die je samen kunt proberen. Lees je in en bekijk wat andere mensen doen om het spannend te houden in bed.