onzichtbare hoortoestellen
Tip

Vernieuwde technieken bij het horen

Een toestel waardoor je beter hoort en wat niet te zien is, dat klinkt als muziek in je oren waarschijnlijk. Maar wist je dat er echt onzichtbare hoortoestellen op de markt zijn die je echt niet ziet? Je doet ze in en je kunt er alles mee doen, van douchen tot sporten, slapen en alle andere dingen die je doet. Omdat het toestel in de gehoorgang wordt geplaatst, ziet niemand dat je een apparaat hebt om beter mee te horen. Waar je ook bent of wat je ook doet, overal hoor je en geniet je weer met volle teugen.

Goede pasvorm

Wordt geplaatst waar het geluid binnenkomt

De sublieme technologie van onzichtbare hoortoestellen laat niets te wensen over, het toestel vangt geluid op waar je normaal ook het geluid op zou vangen. Door het versterken van de geluiden hoor je tot in detail geluiden, zelfs een krekel die geluid maakt kun je weer horen. Omdat het toestel in de gehoorgang wordt geplaatst komt het geluid op een natuurlijke wijze binnen, nadat het volume is hersteld geniet je weer van al het moois wat er om je heen gebeurd.

Comfortabel

Ook accessoires hoeven niet zichtbaar te zijn

Wanneer je geniet van onzichtbare hoortoestellen is het natuurlijk nodig dat een kleine aanpassing ook onzichtbaar gedaan kan worden. Ben je in een volle ruimte en kun je niet direct horen wat je wilt horen? Pas eenvoudig met je telefoon het volume aan van je toestel, niemand ziet het en je hoort weer als vanouds en kunt meepraten in iedere discussie of gesprek.