Logitech
Tip

Toetsenborden en muizen

Denk je aan toetsenborden en muizen voor je computer of laptop van uitstekende kwaliteit, dan denk je direct aan Logitech. Opgericht in 1981 en een populair merk voor toetsenborden, headsets en muizen. Het Zwitserse merk wordt tegenwoordig in meer dan 100 landen verkocht, onder andere in Noord Amerika en Europa. Niet alleen hardware voor normaal en zakelijk gebruik, maar ook de G serie voor de games is erg populair in het assortiment van het merk. De apparatuur in die serie maakt het mogelijk zo efficiënt mogelijk te gamen.

Logitech

Luidsprekers en webcams

Al staat Logitech bekend om zijn muizen en toetsenborden, toch worden er ook andere producten verkocht als luidsprekers en webcams. Of je nu een muis nodig hebt om je zakelijke werkzaamheden te doen, of lekker ontspannend een game te spelen het is allemaal mogelijk. Bijvoorbeeld de MX Master 2 is een muis van professionele kwaliteit om je favoriete game te spelen, de lasersensor kan maar liefst op drie computers tegelijk gebruikt worden door de flow koppel.

Logitech

Race als een echte coureur

Een race spel spelen was voorheen een beproeving zonder de goede randapparatuur, met het stuurwiel van Logitech stuur je als een echte coureur over het circuit heen. geschikt voor zowel de Playstation als je computer, de stalen kogellagers zorgen ervoor en geven de zekerheid dat je niet alleen lekker stuurt maar ook lang geniet ervan. Het racestuur is zeer gevoelig, reageert dus snel op correcties tijdens het rijden. Ga jij ook alleen voor de snelste tijd en die podiumplaats, kijk dan snel op Azerty.nl en koop dit geweldige stuur.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *