moorell
Ringen

Titanium ring heren geen lelijk ding

Ben je iemand die graag van mooie glimmende dingen houdt die je de hele dag door kan dragen en wil je ook iets om de vingers. Als je een man bent dan kan je het beste een Titanium ring heren gaan dragen. Stel je maar eens voor dat je een man bent en de hele dag in de aarde werkt. Dan ben je vaak aan het einde van de dag helemaal smerig en zit je onder de moddervlekken. Vaak is het dan zo dat je beter geen sierwerken kan dragen of andere mooie of nette kledingstukken of sieraden. Want dan gaan ze vaak kapot en dat is natuurlijk zonde. Maar gelukkig zijn er ook ringen van een goede kwaliteit. Die kunnen wel tegen een stootje. Want titanium is net als goud een sterke ijzersoort. Deze metaalsoort zorgt ervoor dat de ring niet zomaar kapot zou kunnen gaan of beschadigd raken.

Titanium ring heren

Wat een goed materiaal is dat 

Om ervoor te zorgen dat je een sterke en duurzame titanium ring heren hebt moet je ervoor zorgen dat de grondstof goed is. En dat zit zeker goed met het element Titanium. In de scheikunde wordt het stofje ook wel wel Ti genoemd en heeft het een atoomnummer 22 en behoort tot de titaan groep samen met de zirkonium (Zr), hafnium (Hf) en rutherfordium (Rf). Deze stof heeft de vaak de kleur lichtgrijs, maar bij de ringen zie je ook dat andere kleuren ook mogelijk zijn om te dragen. Daarmee heeft een stabiliteit wat bijna gelijkwaardig is aan platina. 

Waarom zou je het dragen?

Waarom zou je kiezen om een titanium ring heren te dragen als man. Dat is  vraag die jezelf kan beantwoorden. Want een van de redenen zou kunnen zijn, dat je heel graag wat sieraden wilt dragen. Naast een ketting kan je ook gaan voor een ring.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *