Elektrische bakfiets
Vervoer

Ook bij minder mooi weer lekker fietsen

Heb je een bakfiets dan wil je natuurlijk door weer en wind ermee fietsen, de Elektrische bakfiets van Dolly is een bakfiets met een sterke accu. Bij wind tegen fiets je met gemak nog een heuvel op, lekker even uitwaaien met de kinderen in het weekend kan dus eenvoudig. Of je nu een klein ritje maakt naar de supermarkt of in je vrije tijd een rit naar een andere plaats. De bakfiets is lichtgewicht en vervaardigd van de beste producten die zijn ontwikkeld in eigen land.

Elektrische bakfiets
Father riding cargo bike

Lachend door de stad met de E Dolly

De krachtige 600 Wh accu zorgt ervoor dat je snel en soepel door het drukke verkeer heen fietst. Genoeg power om ook met wind tegen goed vooruit te komen, en net als de andere bakfiets zonder accu kun je ook bij deze uitvoering kiezen voor je eigen kleuren. De Elektrische bakfiets is zo soepel omdat er rekening mee is gehoudens tijdens de ontwikkeling van de bakfiets. De lichtgewicht kunststof bak is een van de belangrijkste onderdelen die daaraan bijgedragen heeft.

Elektrische bakfiets

Aandacht besteed aan het prachtige design

De meeste fietsen die voorzien zijn van een accu zijn niet bekend om hun mooie design, maar een Elektrische bakfiets van Dolly heeft een mooi design. De bak die is gebruikt is duurzaam, is de bak aan vervanging toe dan wordt deze een tweede leven gegeven omdat die herbruikbaar is. Omdat de fiets vele malen lichter is dan een een bakfiets met een houten bak helpt dit mee om lekker wendbaar te zijn.