Sauna Utrecht
Verzorging

Ontspannen in de warmte

Met name in deze periode is tot ontspanning komen enorm belangrijk. De dagelijkse gang van zaken is volledig ontregelt en daar kunnen wij niks aan doen. Hierdoor is het mogelijk om vanaf afgelopen 4 mei weer te kunnen genieten van een sauna Utrecht. Bij ZenZonZee ben je meer dan welkom. Hier kan je optimaal genieten van diverse ruimtes waar jij volledig tot rust kunt komen. Niet alleen zijn de ruimtes hygienisch, ook zijn er maximaal twee gasten aanwezig met een minimale afstand van 1,5 meter. Oftewel, ontspanning is hier alsnog mogelijk! Alleen zijn de regels iets strenger om het virus niet te verspreiden.

Sauna Utrecht

Ontspanning met een sauna

Dat een sauna goed is voor een mens is wel duidelijk. Maar weet jij ook hoe dat jij het beste hiervan gebruik kunt maken? Zomaar de sauna instappen en gaan zitten is natuurlijk niet de optimale behandeling. Als eerste wordt aangeraden om je voeten met koud water af te spoelen. Daarna kan jij lekker de sauna in Utrecht binnen wandelen om volledig tot rust te komen. Aan het einde van de sessie is het verplicht om jezelf te douchen. Hiermee zorg je er goed voor dat de poriën weer volledig gesloten zijn, uiteraard wel rein!

Sauna Utrecht

Veel meer te beleven bij ZenZonZee!

Dat je hier volledig tot rust kan komen bewijst de informatie op de website. Als je namelijk hier kijkt, dan kan je alle behandelingen bekijken. Op een gepaste maar nette manier word je ontzettend goed geholpen. Geen vraag is te gek en zijn helpen je graag op weg om tot rust te kunnen komen. Want zeg nou zelf: Wie kan hier nou niet van genieten?