Geen categorie

Onmisbare voeding voor je paard

Het hebben van een paard is voor vele kinderen een droom. Voor sommige kinderen komt deze droom uit, of is het meer dan normaal om op te groeien met een paard. Het klinkt natuurlijk allemaal hartstikke leuk en dat is het daadwerkelijk ook, maar er komen wel ontzettend veel kosten bij kijken. Zeker als je een eigen paard hebt. Ook heeft je paard ontzettend veel verzorging en aandacht nodig. En voor de nodige verzorging en aandacht moeten er ook de nodige spullen aangeschaft worden. Wij nemen je vandaag mee door een kort lijstje met voeding die belangrijk zijn om te hebben!

Voeding

Voor elk dier is voeding natuurlijk harstikke belangrijk. Geen enkel dier kan zonder voeding, net zoals een mens. Toch zit er in elk soort voedsel wel verschil. Wij willen het vandaag hebben over slobber voeding en masters paardenvoer. Dit zijn twee bekende voedingssoorten voor paarden, maar ook hier zit een verschil in. Door deze twee soorten voeding te pakken als voorbeeld kan je het verschil zien.

Masters Paardenvoer

Masters paardenvoer is de voeding van je paard die hij elke dag nodig heeft. Hier hoeft niets bij toegevoegd te worden. Masters paardenvoer zit vol met de juiste ingrediënten en is over het algemeen erg goed verteerbaar. De juiste voeding vormt uiteraard de basis voor goede prestaties en dat maakt voeding zo belangrijk. De voeding beschikt ontzettend hoge kwaliteit en daarom is het ook een populaire keuze. Masters Paardenvoer is altijd erg alert en bezig met vernieuwingen, omdat er zeker in voeding altijd verbetering is te vinden. Het is dus een erg trouw en loyaal bedrijf die ervoor wil zorgen dat je paard altijd beter verzorgt kan worden door middel van voeding.

Slobber

Slobber is een aanvulling in de voeding van je paard. Het is een extraatje wat je kan mengen in het paardenvoer. Zo kan je dit in de winter met de koude maanden mengen met warm water en kan je dit zien als een toetje voor je paard. Het is dus niet op zichzelf de juiste voeding voor je paard, maar wordt vooral gezien als extra. Het is een echte traktatie! En je mag je paard natuurlijk ook zeker verwennen. Denk aan goed gedrag, een goede training of zelfs een goede wedstrijd! Beloon je paard zo nu en dan. Slobber kopen is niet alleen een leuke traktatie, maar zal ook een grote bijdrage leveren voor de darmwerking van je paard. Er zitten veel tarwezemelen, waardoor dit makkelijk te verteren valt.