Geen categorie

Natuurlijke gezichtsmaskers

Lady night

Eindelijk lady night, wie had dat gedacht?

Ik heb er allesinds lang op gewacht.

Lekker met de meiden ontspannen,

even weg zonder alle mannen.

 Must have bij een lady night

Er zijn enorm veel dingen die je kan gebruiken om je goed te ontspannen. Zo zijn penselen, waarmee je normaal schildert, ideaal. Je kan met een zacht penseelborsteltje over je gezicht strelen, of over andere delen van je lichaam. Het geeft een fijn gevoel. Ook badparels zijn aan te raden voor bij een voetenbadje. Want geef toe, propere voetjes in warm water. Zalig toch? Je kan elkaar ook een make-over geven. Hierbij zorg je best voor de nodige make up en make-up removers. Vergeet hierbij zeker de nagellak niet!

Last but not least… Natuurlijke gezichtsmaskers!

Wat je echt niet kan negeren, zijn natuurlijke gezichtsmaskers. Dit zijn maskers die gemaakt zijn uit natuurlijke producten, of maskers die je zelf kan maken met de ingrediënten in huis. Ze zijn goed, omdat ze uit natuurlijke producten bestaan, en dus geen toegevoegde chemicaliën bevatten. Je voedt je huid goed op deze manier. Bovendien kan je ze, zoals reeds vermeld, niet alleen kopen maar ook zelf maken! Dit komt vaak goedkoper uit.

Een aantal voorbeeldjes:

Natuurlijk gezichtsmaskers tegen mee-eters. Deze maak je simpelweg met yoghurt en honing! Easy toch?

Je kan ook een gezichtsmasker maken voor een huid die snel vet wordt. Hiervoor heb je een banaan nodig, honing en een beetje limoensap.

Tot slot kan je natuurlijke gezichtsmaskers maken met avocado en honing. Deze gezichtsmaskers richten zich naar mensen met een droge huid.

 Zen

Zo, hopelijk ben jij overtuigt om aan jezelf te denken. Wat je zeker niet mag vergeten is om ontspannende muziek op te zetten in jouw avondje met jouw vriendinnen. De juiste muziek kan jullie in een relaxerende sfeer brengen. Je kan je ook focussen op buikademhalingsoefeningen. Elkaar hierin helpen en ondersteunen is een must. Zo kunnen jullie technieken leren, die je kan gebruiken wanneer je teveel stress ervaart. Maak deze avond helemaal van jullie, want jullie zijn het waard om gesoigneerd te worden! Genieten met de grote G!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *