Geen categorie

Koop een hot tub en maak van je tuin een paradijs

Door het corona-virus zitten heel Nederland thuis. We werken thuis, studeren thuis en op vakantie gaan zit er voor de meeste mensen voorlopig niet in. Hoewel de vluchten langzamerhand weer gaan en de grenzen van sommige landen ook weer opengaan, weten veel mensen toch niet zeker of zij überhaupt nu wel op vakantie willen. Het lijkt ze verstandiger om hier nog even mee te wachten, en daar sluit ik mij bij aan. Daarnaast kan je in Nederland ook een prachtige zomer hebben. Om dit te bewerkstelligen heb ik onlangs een hot tub gekocht. En het is echt een aanrader! Lees in deze blog waarom. 

Een ontspannen zomer

Allereerst is het heerlijk ontspannen om een hot tub te hebben. Zeker als je thuis moet werken of studeren, kan het heerlijk zijn om na werktijd even je werkplek te verlaten en in de hot tub te gaan zitten. Je voelt je namelijk net alsof je in de spa zit! Je kan er zelfs voor kiezen om een verzorgend gezichtsmasker op te doen of een wijntje erbij open te trekken. Daarnaast geeft een hot tub je tuin ook nog eens een luxe uitstraling en lijkt je tuin net een vakantieparadijsje. Zo heb je toch nog een beetje het vakantiegevoel. 

Bij goed én slecht weer 

Daarnaast kan je in je hot tub vertoeven op dagen met goed weer, maar ook op dagen met slecht weer. Op dagen met goed weer spreekt dit natuurlijk voor zich. Je kan de temperatuur niet te hoog zetten, de bubbels aan, wijntje erbij en je hebt een heerlijke zomerse middag of avond. Maar ook bij slecht weer kan een hot tub natuurlijk doordat het water verwarmd is! Het lekkerste is wel om de hot tub onder een afdakje te zetten, want regen op je hoofd is wat mij betreft niet ideaal. Maar dat is natuurlijk heel persoonlijk, want ik ken veel mensen die een hot tub juist veel leuker en knusser vinden als het weer slecht is! 

Genoeg keuze 

Een hot tub is dus voor veel redenen een ideale aankoop. Tot slot moet je wel even bedenken dat heel veel keuze is in hot tubs. Het kost dus wel even wat denkwerk om te besluiten welke je wil aanschaffen. Er zijn hot tubs in allerlei prijsklassen en designs, en daarnaast zijn er ook nog heel veel accessoires te koop. Je moet ook bedenken dat niet elke hot tub even zuinig is. Als je milieu erg belangrijk vindt, is dit dus ook iets waar je over na kunt denken. Er is in ieder geval dus genoeg keuze en zit vast wel iets voor je bij!