Geen categorie

Heb jij al gehoord van Clubhouse?

We lezen tegenwoordig meer, halen onze eigen informatie overal vandaan en we zijn niet weg te slaan van sociale media. En daar is een nieuwe app om de hoek komen kijken die toch wel erg interessant is. Namelijk Clubhouse. Podcast werden al ontzettend populair, en deze variant, die is toch iets interessanter.

 

Een podcast blijft uiteraard fijn

Hoe fijn is het wanneer je aan het wandelen of sporten bent, om een podcast op de achtergrond aan te hebben staan. Vaak zijn de onderwerpen die besproken worden zo interessant dat je er ook nog eens iets van leert. En dat is uiteraard ook mooi om mee te nemen. Maar vaak, tenminste dat heb ik zelf, dat ik tijdens de podcast zoveel vragen krijg die ik eigenlijk gelijk wil zeggen, maar dat kan dan niet. En daar is dan opeens Clubhouse. Dit kan je eigenlijk vergelijken met podcast. Er zijn namelijk verschillende ruimtes waar je in kan deelnemen, je kan een ruimte in gaan wanneer je ziet dat ze een interessant onderwerp hebben en jij daar ook meer over wilt weten, zoals bijvoorbeeld helderzienden. Wanneer je die kamer dan binnen gaat, kan je luisteren naar wat de mensen aan het bespreken zijn. Dan lijkt het erg veel op een podcast. Maar wanneer je zelf wilt deelnemen aan het gesprek, is dat ook mogelijk. Je klikt op een knopje om je 'hand op te steken' en dan krijg je vanzelf de beurt van de organisator en kan jij ook aan het woord komen. Dit is uiteraard niet verplicht, je kan ook gewoon lekker rustig gaan luisteren naar wat iedereen te zeggen heeft. Maar wil je toch deelnemen dan kan dat uiteraard ook.

 

Een podcast blijft een podcast

Deze nieuwe ontwikkeling is natuurlijk super leuk en maakt een podcast ook gelijk een stukje interactiever. En je hebt zelf nog de keuze of je deel neemt of niet. Maar wil je vooral lekker luisteren, is dat hier ook gewoon goed mogelijk. Maar een podcast blijft altijd lekker een podcast uiteraard. Een lekker gesprek wat je vaker kan luisteren en kies je natuurlijk ook gewoon lekker uit omdat je het onderwerp wat besproken wordt zo interessant vindt. Dus vind je clubhouse nog net een stapje te ver gaan? Dan is een podcast nog steeds de perfecte uitkomst om bij te blijven hangen en kennis op te doen. En raak je toch nieuwsgierig naar clubhouse? Neem vooral een kijkje, de kans dat dit je favoriete app wordt is heel groot!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *