Lifestyle

Handtassen

Handtassen, zijn in eerste instantie slechts enkele eenvoudige zakjes die worden gebruikt om alle belangrijke items zoals de sleutels, geld en vele andere persoonlijke bezittingen te dragen. Handtassen zijn ontwikkeld tot meer verfijnde mode-items, die nu komen in vele vormen en maten. De materialen die worden gebruikt om ze te maken zijn onder andere leer, suède, stof en plastic. Ze worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen over de hele wereld en ze variëren van prijs tot een paar euro’s tot enkele duizenden euro’s voor een high end designer handtas. Er zijn zoveel verschillende soorten handtassen, dat het verwarrend kan zijn om te selecteren welke je kan gebruiken op dat moment. Of je nu gaat voor een wandeling in het park of voor een avondje uit in de stad, elke handtas heeft een aantal praktische gebruik functies voor elk specifiek scenario.

Burkely

Burkely is een van de topmerken die inziet dat de wereld veel dynamischer is geworden. Met veel expertise zorgt Burkely ervoor dat al hun Burkely tassen met hoge kwaliteit en stijlvol designs die bij elk tijdperk passen. Daarnaast wilt Burkely ervoor zorgen dat hun tassen bij het leven horen en praktisch zijn in gebruik, een goed voorbeeld daarvan is de Burkely portemonnee die functioneel en praktisch is door het simpele gebruik maar ook comfortabel is in gebruik, zodat het een extensie is van elke man en vrouw die het gebruikt.

Alle producten van Burkely zijn gemaakt van leer en omdat leer een natuurlijk product is zorgt het voor een unieke uitstraling, waardoor geen een Burkely tas hetzelfde is. Daarnaast wordt al het leer op de meest diervriendelijke manier verkregen en is het een bijproduct van de melkindustrie. Hierdoor worden er geen dieren vermoord voor hun huid. Burkely vind dit een belangrijk aspect om eer aan te houden tijdens de productie van hun producten, omdat ze hiermee hun ecologische footprint zo klein mogelijk willen houden.