gamers blog voor jouw en mij
Tip

Gamers blog voor jouw en mij: waar elk soort gamer welkom is

Een gamers blog? Daar heb je er genoeg van. Sterker nog: misschien zijn het er wel teveel. Wat alleen jammer blijft is dat er weinig blogs zijn waar je gewoon een ongezouten mening krijgt over elk soort game voor elk soort platform. Gamers blog voor jouw en mij doet dat wel. Ondanks de spelfout in de naam is het een betrouwbaar platform waar je goede reviews leest. Benieuwd of dit een leuk blog is voor jou? Dat ontdek je hier.

Verschillende consoles

Voor elke gamer

Er zijn zoveel verschillende soorten gamers op de planeet. Allereerst is er onderscheid tussen mensen die op pc spelen, mensen die op console spelen en mensen die allebei doen. De meest gebruikte consoles zijn nog altijd:

  • Playstation
  • Xbox
  • Nintendo

Alledrie deze merken geven om de zoveel jaar een nieuwe console uit. Om de nieuwste games te kunnen spelen heb je vaak ook de nieuwste console nodig. Het is daarom dat zoveel mensen graag de nieuwste consoles in huis hebben.

Andere manieren van onderscheid

Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer categorieën van gamers om uit te kiezen. Er zijn bijvoorbeeld de gamers die alleen MMO’s spelen. Dat zijn massive multi players online. Het houdt in dat je speelt met duizenden mensen van over de hele wereld in dezelfde server ofwel hetzelfde universum. Je kunt ook praten met elkaar in de meeste gevallen en moet samenwerken. Daarnaast zijn er nog de gamers die juist liever alleen spelen, en dus voor singleplayer gaan. Of die alleen met vrienden willen spelen, en dan dus online spelen met vrienden of een co-op doen. 

Diverse genres

Genres

In de wereld van de games zijn er ook nog veel genres om uit te kiezen. Je hebt de indie games maar ook adventure, puzzle, FPS ofwel first person shooter, platformers en fighting of racegames.