psychomotorisch therapeut
Tip

Een PMT’er kan echt goed helpen!

Maak ook gebruik van een psychomotorisch therapeut Een PMT’er is een goed geschoolde professional die geregistreerd staat in het register valktherapeutische beroepen. Voordat deze therapeut aan het werk gaat, krijg je eerst een intake gesprek. Dit is nodig om te kijken waar je tegen aan loopt en psychomotorische therapie bij kunt gebruiken. Een behandelplan wordt in goed overleg afgestemd op basis van de wensen. Voordat de behandeling begint, worden de klachten en wensen goed besproken. In veel gevallen merkt de persoon al na enkele sessies flinke verbetering. Dit is vanzelfsprekend ook afhankelijk van de aard van de klachten.

psychomotorisch therapeut

Kies voor een professionele behandeling

Een psychomotorisch therapeut gaat echt heel persoonlijk te werk. Bij iedere sessie wordt eerst besproken hoe het gaat en worden de klachten besproken. Geen enkele klacht wordt hierbij over het hoofd gezien. Het lichaam is nauw verbonden met elkaar, veel klachten zijn daarom aan elkaar gerelateerd. Veel geestelijke problemen zoals stress en angst leveren ook lichamelijke klachten op. Het goed onderzoeken van de vele verschillende klachten is dus zeker aangeraden. De ervaren therapeut weet zich raad met meest complexe klachten. Iedereen kan open en eerlijk zijn over de klachten, niemand hoeft zich te schamen, voel je ook op je gemak!

psychomotorisch therapeut

Niemand is perfect

Ondanks dat we weten dat niemand perfect is, veel mensen streven uiterste perfectie na. In het leven krijgen we te maken met veel ups en downs, leuke dingen en nare verdrietige zaken. Het is belangrijk dat we met deze zaken goed leren omgaan. Met de hulp van een gespecialiseerd therapeut kunnen de klachten worden overwonnen. Maak gebruik van de ruime ervaring van deze specialist en laat je helpen! Deze vorm van therapie een kans geven, dit is de moeite waard voor iedereen.