Geen categorie

Een mooie chique outfit

Maar hoe maak jij een chique outfit helemaal af? Je hebt natuurlijk ontzettend veel keus hoe jij een outfit helemaal af kan maken. Maar laten we dit keer bij het begin beginnen. Want vanuit daar kan je verder gaan zoeken en maak je hetzelf toch een stukje makkelijker.

 

Kies eerst de kleding

Ja, kies eerste de kleding en ga dan pas verder kijken. Want het is een stuk gemakkelijker om een kleding stuk te hebben om vanuit daar bijpassende schoenen te zoeken en accessoires om het helemaal af te maken. Want als je het andersom doet, dan maak je het jezelf een stuk moeilijker dan je eigenlijk zou willen. En wanneer je op zoek gaat naar een outfit, bedenk dan ook alvast welke kleur jij graag zou willen hebben. Nog een tip. Neem altijd een backup kleur. Want krijg jij de juiste outfit niet in die ene bepaalde kleur gevonden? Dan is het altijd fijn wanneer je alsnog een back up kleur hebt waar je ook nog naar kan kijken. Zo ga je niet gelijk te specifiek kijken en hou je toch nog een beetje speling voor jezelf. Of terwijl, je zorgt ervoor dat je minder gestresst raakt. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

 

Wanneer jij de perfecte kledingstukken gevonden hebt

Dan gaan we op zoek naar de juiste schoenen die eronder moeten. Zo hebben veel verschillende schoenenwinkels, zoals Van Arendonk, een groot aanbod aan schoenen. Ben je op zoek naar mooie pumps. Dan is het niet heel verkeerd om naar Peter Kaiser pumps te kijken. Dit merk heeft hele mooie pumps, en veel verschillende, die altijd wel onder een outfit passen. Dus dan heb jij zo de perfecte pumps gevonden om jouw outfit meer af te maken.

En nadat jij natuurlijk de juiste pumps hebt gevonden, is het belangrijk dat jij ook naar accessoires gaat kijken. Ze hoeven niet opvallend te zijn of juist veel. Het is erom dat jouw outfit net dat beetje meer detail heeft waardoor jouw outfit nog completer wordt en het geheel helemaal afs is. Zo kan jij mooi tevoorschijn komen op welke gelegenheid je ook bent uitgenodigd. 

 

Dit is natuurlijk een manier om op pad te gaan om op zoek te gaan naar jouw perfecte outfit en hoe je die helemaal kan af maken. Maar je hebt natuurlijk nog veel meer verschillende manieren om dat te doen. En zo werkt elke manier voor iemand anders. Welke manier zou voor jou goed gaan werken?