De voordelen van een butcher block van OFYR

butcher block OFYR

Wie graag buiten kookt, vind het wellicht ook leuk om de voorbereidingen te treffen in de tuin. Want een barbecue moet je ook voorbereiden door bijvoorbeeld te marineren of spiesjes te maken. Het is natuurlijk wel zo gezellig voor jou en je gezelschap als dat allemaal ook in de tuin kan. Dan weet je immers zeker dat je ondertussen lekker kunt kletsen. Daarom wil elke buitenkok een butcher block van OFYR.

Buiten koken

Wat is een butcher block?

Een butcher block is als een soort aanrecht voor je tuin. Je kunt er eten op bereiden en er zit vaak ook opslagruimte onder zodat je hout of andere spullen kunt opslaan die je vaak buiten nodig hebt. Een echt butcher block is bovendien gemaakt van stevig en mooi hout dat goed tegen een stootje kan. Dan kun je zo’n block namelijk prima buiten laten staan in de winter. Plaats er wel even een doek overheen of zet het block in je garage voor als het weer echt onguur is. 

Top kwaliteit

Wat is OFYR?

Het merk OFYR is inmiddels populair bij veel buiten koks. Ze maken allerlei producten die jouw tuin optimaal maken om heerlijk buiten te kokkerellen. Niet alleen de blokken maar ook grills en andere producten voor in de tuin koop je van dit bijzondere merk. Ze gebruiken voor de blokken en andere producten bovendien het beste hout dat zijn natuurlijke uitstraling heeft behouden en daarmee een chique uitstraling geeft aan je tuin het hele jaar door.