conditioner bars
Verzorging

De voordelen van conditioner bars

Goede haarverzorging is zo belangrijk. Het zorgt ervoor dat je haar gezond blijft, er mooi uitziet en bovendien niet onnodig uitvalt of beschadigd raakt. Helaas kiezen veel mensen nog altijd de verkeerde shampoo en conditioner. Elk haartype is namelijk anders. De conditioner bars zijn de trend van dit moment. En gek is dat niet want ze doen veel voor je haar. 

Duurzaam

Wat is een conditioner bar?

Een conditioner bar is een soort stuk zeep. Althans, zo ziet het eruit. Het is echter geen normale zeep maar speciale conditioner die in een zeepblok is gemaakt. Het blok kun je gebruiken onder de douche en net als normale zeep komt er schuim en conditioner vanaf zodra je het nat maakt. Je kunt de conditioner bar direct op je haar gebruiken of je kunt de conditioner op je hand smeren door de bar onder de douche te houden. Zo breng je het met je handen aan op je haar.

Schuim

Schuimen van de bar

Een conditioner bar is vrij snel uitgevonden na de shampoo bar. Het succes van shampoo in zeepblok vorm was genoeg reden voor experts om te kijken of ze dit ook met conditioner voor elkaar konden krijgen. En dat kon wel, maar houd er rekening mee dat zo’n conditioner bar een stuk minder schuimt dan de shampoo bar. Bij dik en veel haar is het dus slim om de bar direct op je haar aan te brengen zodat je er lekker veel uithaalt.