De tandarts van Nieuwleusen

Tandarts Nieuwleusen

Last van kiespijn of wil je een periodieke controle van je gebit en ben je op zoek naar een tandarts in Nieuwleusen? Op nog geen 15 kilometer van Nieuwleusen ligt Tandartspraktijk De Wijk gelegen. Deze tandarts uit De Wijk is de praktijk waar je terecht kunt voor kwalitatieve mondzorg. Maak nu nog een afspraak via onze website: www.tandartspraktijkdewijk.nl.

Behandelingen bij de tandarts nabij Nieuwleusen
Onze behandelingen beginnen altijd met een periodieke controle. Op die manier controleren wij of er sprake is van gaatjes in het gebit. Niet alle gaatjes zijn altijd met het blote oog te zien. We maken daarom ook van tijd tot tijd gebruik van rontgenfotos om op die manier alle gaatjes in kaart te brengen. Vervolgens wanneer er sprake is van gaatjes in het gebit worden deze problemen aangepakt met het vullen ervan. Het kan wel eens voorkomen dat een wortelkanaal ontstoken raakt door een gat in het gebit. De wortelkanaalbehandeling lost dit probleem op. Verder kun je bij ons in de praktijk terecht voor kronen, brugwerk, sealen, gebitsreiniging en het trekken van kiezen.

Kinderen bij de tandarts
Speciaal voor de kleintjes bieden wij aangepaste behandelingen aan. Voorkomen is beter dan genezen en daarom geven wij de kinderen poetslessen zodat alle punten in het gebit meegenomen worden bij het reinigen ervan. Ook zorgen we ervoor dat de ouders dit thuis kunnen controleren.

Meer informatie
Wil je graag een afspraak maken voor een periodieke controle? Plan dan een moment in via onze website: www.tandartspraktijkdewijk.nl. Afspraak maken ook dat is mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *