De tandarts van Meppel

Tandarts meppel

Met spoed een tandarts in Meppel nodig? Of wil je een afspraak maken voor een periodieke controle? Kom dan bij Mondaat. Dit is dé regiopraktijk voor tandheelkunde en orthodontie. Deze praktijk, gelegen in Staphorst, bevindt zich op tien minuutjes afstand van Meppel.

De behandelingen bij Mondaat

Om je gebit optimaal te houden voeren wij regelmatig een periodieke controle uit. Zo controleren we of je gebit gezond is of dat er sprake is van gaatjes in de tanden of kiezen. Als er een deel van je tand of kies verloren is gegaan door tandbederf of iets dergelijks dan kunnen wij dat gemakkelijk restaureren door het betreffende gaatje te vullen met een vulling. Soms vermoedt de tandarts dat er op moeilijk zichtbare plekken sprake is van een gaatje. In zo’n geval kan de tandarts een röntgenfoto van je kaak laten maken om alles in kaart te brengen. Verder is de praktijk ook gespecialiseerd in het plaatsen van bruggen of kronen, het reinigen van het gebit en het verwijderen van kiezen waar extractie de juiste oplossing is. 

De tandentaxi

Speciaal voor mensen die graag een afspraak willen maken bij de tandarts, maar die moeilijk ter been zijn of geen vervoer hebben, hebben wij een tandentaxi. Iedereen wie binnen een straal van 15 kilometer woont van tandartsenpraktijk Mondaat kan door de tandentaxi worden opgehaald. Met deze taxi wordt je gratis opgehaald en gratis weer naar huis gebracht. 

Afspraak maken

Is er sprake van een spoedgeval? Bel dan nu naar 0900 – 235 8263. Wil je graag een afspraak maken voor een periodieke controle of andere vragen? Ga dan naar onze website voor alle informatie en contactgegevens via https://www.mondaat.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *