wandbureau
Tip

Compact bureau voor aan de wand

De administratie doen, nog even snel wat voor het werk doen komt in ieder gezin wel eens voor. Maar voor een bureau is in veel gevallen niet veel plaats, met dit wandbureau heb je zeer weinig ruimte nodig en heb je toch een volwaardig bureau waar je aan kunt werken. Je kunt dit bureau namelijk helemaal inklappen, ben je klaar met je werkzaamheden klap je het in en het is volledig weggewerkt in het kastje. Heb je hem nodig dan even eenvoudig uitklappen en je kan je werk doen.

wandbureau

Stijlvol en zeer praktisch

Het wandbureau is niet alleen erg praktisch in gebruik, ingeklapt en uitgeklapt is het ook nog eens een stijlvol meubelstuk. In verschillende kleuren verkrijgbaar, dus ook voor jouw interieur is er een passende kleur te vinden. de opbergvakken in de wandkast zijn erg handig, hier kun je boeken of andere spulletjes die je nodig hebt in opbergen. Wanneer het bureau geheel ingeklapt is zie je er niks meer van, je hebt dan een mooie kast aan de wand die er strak uitziet.

wandbureau

Eerste kwaliteit materialen

Het wandbureau is van de beste Duitse kwaliteit materialen gemaakt, zo weet je zeker dat je niet alleen een mooi design hebt maar ook goede kwaliteit. De bureaus zijn in verschillende formaten beschikbaar, zo kun je ook als je wat meer ruimte hebt gebruik maken van het bureau aan de wand. Geen bureau meer waar je de hele dag tegenaan kijkt en niets mee doet, maar een sieraad aan de muur die je uitklapt als je deze nodig hebt.