Brandwerend ventilatierooster

ventilatierooster

Een brand kan overal heel gemakkelijk ontstaan. Wanneer dit gebeurt, wil je dat de schade beperkt blijft. Dit kan met de juiste voorzorgsmaatregelen. FSS International is gespecialiseerd in brandwerende producten Dat is in de eerste instantie een uniek programma aan brandwerende ventilatierooster. Deze rooster zijn ontwikkeld voor talloze toepassingen. Denk aan toepassingen in binnen- en buitendeuren en -wanden, vloeren, kozijnen en plaatsing rechtstreeks op glas. Kijk voor alle mogelijkheden van FSS International op de website. 

Breed inzetbare ventilatieroosters

Een brandwerend ventilatierooster is breed inzetbaar en wordt toegepast in grote verscheidenheid van gebouwen. Dit kan zijn in industriële gebouwen, kantoren, scholen, woonhuizen, ziekenhuizen, bibliotheken of verzorgingstehuizen. Het inzetten van een brandwerend ventilatierooster is ook van groot belang. Een brand kan immers snel ontstaan en het zou zonde zijn als alles in rook opgaat, terwijl dit voorkomen had kunnen worden. 

Talloze toepassingen met brandwerende ventilatieroosters

De brandwerende ventilatieroosters van FSS International zijn toe te passen op een aantal producten. Hierbij kun je denken aan deuren en ramen, maar ook op installaties en plafonds. 

In het assortiment van ons bedrijf vind je naast brandwerende plafonds, deuren en ramen ook nog brandmanchetten, brandkleppen en andere brandwerende en rookwerende producten. Kijk voor het gehele aanbod op de website. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met FSS International. Je kunt de adviseurs van FSS International bereiken via telefoonnummer 0570-768886 of per e-mail via info@fssinternational.nl. De adviseurs van FSS International staan je graag van dienst wanneer het gaat om brandwerende ventilatieroosters. Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten. Voor welk brandwerend ventilatierooster kies je?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *