Bescherming van je iPhone

Houten iPhone-hoesje

De hele dag loopt je met je iPhone en je doet er van alles mee, een spelletje spelen, met iedereen praten op social media en bellen met vrienden en familie. De kans dat je smartphone een keer valt of beschadigd is natuurlijk wel aanwezig, een iPhone is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van iemand. Door gebruik van een houten iPhone-hoesje heb je niet alleen bescherming voor je telefoon, je hebt ook nog eens een uniek hoesje die je zelf ontwerpen. Wil je er een tekst of logo naar eigen keus op hebben is dit mogelijk, zo creëer je een eigen uniek hoesje voor je iPhone.

Houten iPhone-hoesje

Stevig en krasbestendig

Denk je aan een houten iPhone-hoesje dan denk je al snel aan hout dat snel onder de krassen zit en niet lekker in de hand ligt. Kudu hoesjes zijn zeer goed voor de bescherming van je iPhone, maar zelf blijven de hoesjes ook erg mooi. Het TPU materiaal wat gebruikt is zorgt ervoor dat je hoesje schokabsorberend is, en er bijna geen krassen op komen. Valt de telefoon op een zijkant is het scherm niet direct kapot, dit komt door de hoes die een klein beetje over het scherm valt. 

Handgemaakt en uitstekende kwaliteit

Een houten iPhone-hoesje wordt compleet met de hand gemaakt en dit zie je ook terug in de kwaliteit van het hoesje. Perfect afgewerkte houten hoesjes, deze liggen bijzonder goed in de hand en zijn mooi afgewerkt met de beste olie en was zodat je hoesje beschermd is. Wil je een hoesje uit de Kudu lijn of maak je zelf een uniek exemplaar van je houten hoesje, een eigen tekst of logo kan er in de houten hoes worden gegraveerd. Voordat er werk wordt gemaakt van je ontwerp krijg je eerst een opzet per mail om te kijken of het helemaal naar je zin in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *