CG methode
Verzorging

Bepaal welke middelen voor je haar nodig zijn

Iedereen die krullen heeft of golvend haar heeft er wel eens last van, je haar is weer eens te droog en je moet er van alles aan doen om het een beetje in model te krijgen. Wanneer je weet welk haartype je hebt kun je snel aan de slag met de CG methode, geen hete ijzers en krultangen meer voor je haar. Gezonde producten die je haar voeden en het een prachtige glans geven, je ziet aan alles dat de methode ervoor zorgt dat je haar gezond is. Geen pluizen meer, geen breekbaar en droog haar, een mooie krullenkop of golvend haar waar je altijd trots op bent. 

CG methode

De producten die je kunt gebruiken

Binnen de CG methode bepaal je zelf welke middelen je wilt gebruiken, niet voor iedereen helpen dezelfde producten. Om echt met een schone lei te beginnen begin je de methode met een agressieve shampoo om echt alle rommel van voorheen uit je haar te wassen. Waarschijnlijk zal je haar na het wassen nog droger zijn, gebruik daarom na de reiniging van je haar een goede conditioner. Voordat je het haar wast haal het goed uit de klit, dit kun je het beste met je handen doen. Er zijn ook speciale borstels die helpen om je haar eenvoudig uit de klit te halen.

CG methode

Na het wassen geen shampoo meer

Heb je het haar helemaal schoon dan was je het haar volgens de CG methode, hierbij gebruik je geen shampoo meer maar conditioner. Heel eenvoudig gezegd is shampoo best agressief voor je haar, heel veel gezonde vetten en stoffen worden beschadigd door shampoo. Conditioner is beter voor je haar en ook je hoofdhuid, in het begin zal je haar wat vet zijn omdat het aan de nieuwe manier van wassen moet wennen. Na verloop van tijd zal je voelen en zien dat je haar er gezonder van wordt.