Oliekoeler
Tip

Behoud van je motor

Als je veel gebruikt maakt van je auto, machine of een ander voertuig deze in uitstekende conditie houden. Hierbij denk je niet alleen aan de buitenkant, maar ook het technische gedeelte is zeer belangrijk. De motor moet goed gesmeerd worden om te garanderen dat deze optimaal werkt en niet vastloopt. Wordt de olie te heet dan smeert deze niet goed meer, met een oliekoeler voorkom je dat de olie te heet wordt. De olie blijft een normale temperatuur zodat smering gegarandeerd is.

Onderhoud

Wat doet een adapterplaat?

Een sandwichplaat wordt ook wel een adapterplaat genoemd, deze regelt de temperatuur en is er in twee uitvoeringen. Met thermostaat en zonder thermostaat, deze wordt gemonteerd tussen je oliefilter en het filterhuis. Bij een oliekoeler zonder thermostaat gaat de olie direct door naar de motor als deze wordt gestart, heb je een thermostaat dan wordt eerst de olie op temperatuur gebracht. De olie wordt eerst op temperatuur gebracht en dan pas gaat het door de oliekoeler heen. Een standaard oliefilter wordt in veel gevallen op de sandwichplaat gemonteerd. 

Kwaliteit

Prima producten tegen een zeer scherpe prijs

Het assortiment van qspproducts.nl bestaat uit een kwalitatief goede lijn producten, als je het assortiment en de prijzen vergelijkt met andere merken dan ben je zeer voordelig uit met het merk. Koop je een oliekoeler dan weet je zeker dat je een exemplaar hebt die goedgekeurd is tot 18 bar. In de breedtematen zijn er ook verschillende soorten koelers in het assortiment. Ook voor de accessoires kun je bij de webshop rustig rondkijken, stekkers en slangen zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in het assortiment.